Back to Top

Prefab zwembad

Een prefab polyester zwembad

Als u kiest voor een Polyfaser zwembad, dan kiest u voor kwaliteit. Polyfaser is een Italiaans bedrijf wat zich al meer dan 50 jaar bezighoudt met de productie van zwembaden. De zogenoemde Polyfaser zwembaden zijn hier het prachtige resultaat van. In tegenstelling tot een bouwkundig zwembad, worden deze baden bij de fabrikant gemaakt en vervolgens in de tuin geplaatst.

Polyfaser zwembaden zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U heeft mogelijk zelf al bepaalde wensen waar het bad aan moet voldoen, en met onze kennis en ervaring. adviseren we u over de mooiste mogelijkheden voor uw bad, uw tuin en uw huis. Samen bouwen we een zwembad dat aan u wensen voldoet.

 

Voordelen van een prefab zwembad

• Al 50 jaar geniet het pure familiebedrijf Polyfaser aanzien vanwege haar vakmanschap en ervaring. Men beschouwt de bouw van haar polyester zwembaden als een ambachtelijk proces. Polyfaser noemt haar bad bij de naam, namelijk een polyester bad gebouwd volgens de ‘hand lay-up methode, met ijzersterke garantievoorwaarden van een fabrikant die dat kan waarmaken;20 jaar op waterdichtheid van de kuip en 5 jaar volledig op de oppervlakte (dus ook osmose) van het bad (uitbleken donkere kleuren uitgezonderd). Voor een fabrikant welke reeds 50 jaar bestaat zijn dat overtuigende garantievoorwaarden. Naast de ruime keuze en diversiteit in vaste mono-blok modellen biedt Polyfaser ook een elementbad op maat, in skimmer- of overloopgootuitvoering.

• De zwembaden van Polyfaser hebben goede, isolerende eigenschappen.

• De prijzen voor deze zwembaden zijn voordeliger dan voor bouwkundig zwembaden.

• Ondanks dat de baden vooraf gebouwd worden, zijn er veel mogelijkheden om het bad uniek en persoonlijk te maken. Zoals verschillende soorten en kleuren folie, verschillende inlooptrappen en lamellenafdekkingen.

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een type zwembad?

Er is, zoals gezegd, ook bij Polyfaser zwembaden ruime keuze in kleuren baden, afdekkingen etc.
Maar soms is het toch verstandiger of mooier om een bouwkundig zwembad te laten bouwen. De Polyfaserzwembaden worden in vaste vormen geproduceerd, en zijn daardoor niet altijd geschikt voor alle huizen of tuinen.

Voor de verschillende modellen verwijzen wij u naar de catalogus. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.

download onze prefab zwembaden folder