Back to Top

Over ons

Zwembadbouw.nl is ontstaan door het mooie weer de afgelopen jaren in Nederland. Mede hierdoor hebben wij zelf een zwembad in onze tuin gemaakt. Hier hebben wij veel positieve reacties op gekregen en zelfs aanvragen van klanten. Van hieruit is het idee gekomen om Zwembadbouw.nl op te richten. Bouwbedrijf D. Droog heeft er na 15 jaar een broertje bij!

Het realiseren van een zwembad begint met het in kaart brengen van uw wensen. Met ruim 23 jaar ervaring in de bouw en 15 jaar een eigen bouwbedrijf te hebben, kunnen wij dit samen met u  realiseren.

Zwembadbouw.nl is gespecialiseerd in bouwkundige zwembaden. Wij dragen zorg voor het bouwen van een zwembad en het zwembadonderhoud. Wij staan garant voor kwaliteit. Bij alles wat wij doen en de producten die wij leveren staat  kwaliteit en veiligheid centraal.

Door de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen worden wij regelmatig door middel van cursussen bijgeschoold. Zo blijven op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.
Wij werken met betrouwbare leveranciers en gebruiken wij alleen hoogwaardige materialen.

Na de levering kunnen wij u blijven ondersteunen bij het onderhoud van het zwembad. Wij bieden onderhoudscontracten aan voor de onderhoud en kunnen regelmatige check-ups doen.
Zo kunt u optimaal blijven genieten!